Skapa en visionboard

Det finns många sätt att förändra sitt sätt att tänka och att få saker man vill ha i livet. Ett bra sätt som fungerar för många är att göra en visionboard. Den går att göra på olika sätt. Det finns personer som har valt att göra en visionboard genom att göra den i form av en bok och det fungerar precis lika bra som att göra en tavla. Alla kan göra en visionboard och den är helt personlig. Vi har alla olika mål i livet och det viktiga är att den blir bra för en själv.

Vad är en visionboard?

En visionboard är en tavla, eller annan plats, där vi sätter upp saker vi önskar uppnå i livet. Den går att göra på olika sätt. Det kan vara att någon önskar sig en ny bil och sätter upp en bild av bilen de önskar på tavlan. En annan kanske önskar sig ett hus på landet och sätter upp en bild på det. Alla önskar sig inte materialistiska saker på tavlan utan gör den helt enkelt till en mental visionboard. Det kanske är att man vill ha nya mer positiva tankar och därför sätter upp en bild med texten på de tankarna som man vill ha istället. Om det inte finns en passande text går det lika bra att sätta upp en bild som gör att man blir påmind om det man önskar sig. Det kan vara något i stil med en leende kvinna på semester och att det man önskar sig är att åka på semester och vara glad. När det kommer till en visionboard är tanken att det ska vara lättare att visualisera det man önskar sig och bli lite påmind om att det är på väg. Jag läste för ett tag sedan att en familj hade gjort en visionboard och när det kollade efter ett år hur det hade gått hade de fått 95 % av det som var med på deras visionboard. När det gjorde en ny visionboard gick de från att önska sig materiella saker till att önska sig mer mental lycka. Det finns alla varianter och alla är lika rätt.

Gör din visionboard med glädje

först har visionen och den blir verklig

Det är inget som säger hur en visionboard ska se ut. Mitt bästa tips är bara att göra den till något vackert som du själv gillar att titta på. Reglerna är enkla. Det är det du vill ha och uppnå som bör vara med på din visionboard. Tänk igenom och se till att den blir till ett konstverk så vackert som du vill att ditt liv ska vara. Ta bilder som du själv önskar dig. Det är så det ska vara. Om du vill ha hjälp är det roligt att sätta ihop den med fler personer, men kom ihåg att ha med det du vill ha. Ingen kan avgöra målen du vill ha och tavlan kommer från ditt hjärta och ditt inre. När det har gått ett tag är det roligt att se vad man har fått in i sitt liv som man önskade sig lite tidigare.