Hur du får attraktionslagen att fungera i praktiken

Det kan vara svårt att få till attraktionslagen i början. För många som precis har börjat tillämpa attraktionslagen kan det vara svårt att lyckas få till sina önskningar. Vi satsar ofta lite för mycket och inte sådant som vi kan se att vi skulle kunna få. Det här är en liten fälla som många ofta faller på. Något jag har sett är vanligt är att det erbjuds tomma checkar där vi ska fylla i en summa som vi vill ha. Här är det många som blir helt till sig och fyller i en väldigt hög summa som är helt osannolik. Självklart är det något som kan hända, men vad är sannolikheten för att du tror att det skulle hända just dig. Tänk istället i banor där du känner att det är möjligt. Det här är något som är väldigt viktigt.

Känslan går före tanken

När man önskar sig något med attraktionslagen handlar det ofta om att vi önskar oss saker som vi inte kan se att vi kan få. Det skapar en frånvaro i känslan även om tanken är rätt. Skillnaden mellan att ha närvaro och frånvaro i det vi önskar är otroligt viktig. Det är nämligen bara när du känner närvaro med det du önskar du skapar möjligheten att låta det komma till dig. Du kan ställa dig frågan själv när du gör en önskning. Kan jag känna att det här kan komma till mig? Om du känner att det är något du kan få är det bara att köra igång. Du har precis ökat chanserna för att få till ditt liv med attraktionslagen. Självklart kan du göra önskningar med flera miljoner, men ha lite i åtanke att om du inte har känslan med dig tar det längre tid att uppnå det du vill ha eftersom du då ligger på frånvaro.

Känslan går före tanken

Ibland går det snabbt att få till det man har önskat sig och ibland tar det längre tid. Det finns några saker att tänka på.

  • En önskning är som att beställa mat på en restaurang. Skicka iväg den en gång och fokusera sedan på att göra annat. Universum har redan fått och tagit emot din önskan.
  • Var tydlig med det du önskar. Det krävs ofta lite träning för att få till rätt med sina önskningar. Missar du något i det du önskar levereras det kanske inte exakt det du vill ha. Här är det viktigt att tacka universum för det som levererades och sedan lägga till i en vidare önskning vad man önskar är lite bättre, eller mer som man vill ha det.
  • Kom alltid ihåg att tacka universum för de leveranser du får. Om du slutar tacka tror universum att du inte vill ha mer och kommer då att sluta leverera.
  • Sätt inte upp någon tid för det du önskar. Universum väljer alltid snabbaste vägen till att leverera det du vill ha. Ibland kan det ta tid. Det är därför det är viktigt att ägna sig åt annat. Om du hela tiden tänker på att du inte har fått det du vill ha kommer du att skapa en frånvaro av det du önskade dig.