De universella lagarna – del 2

Det här är fortsättningen på inlägget om de tre viktigaste universella lagarna vi har enligt Abraham. När vi har lärt oss de två första lagarna kommer vi över till att börja lära oss om den tredje lagen. Det är tillåtandets konst och handlar om att vi tillåter oss själva att vara den vi är precis som vill tillåter andra att vara den de är. Lagen sägs ofta vara “Jag är det jag är och jag är villig att låta andra vara det de är”.

Tillåtandets konst

Den här lagen är verkligen något speciellt. När vi kommer hit och börjar förstå den här lagen blir det tydligt hur vi faktiskt kan arbeta med oss själva och vara sann mot oss själva på ett helt annat sätt. En stor förändring är när vi klarar av att låta andra vara den eller det de är fastän de inte tillåter oss att vara det. När vi har kommit hit har kommit att bli det som kallas en sann tillåtare. Här är det viktigt att förstå de tidigare lagarna och anledningen till att man får det man får. Det är en stor skillnad när man har kommit så långt som till den tredje lagen. För att kunna ta del av den tredje lagen och att förstå att även om andra inte tillåter en att vara den man måste man också förstå hur det kommer sig. Den enda som kan ta del av din upplevelse är du själv. Det är först när du faktiskt på ett eller annat sätt har bjudit in dem genom din tanke som de kan komma in i ditt liv. Den här upplevelsen är också ett sätt för dig att bli en tillåtare eftersom du någonstans på vägen har tillåtit att dessa kan komma in i ditt liv.

Förstå lagarna för att ta del av dem

Det är först när du har full förståelse för alla de här tre lagarna som du faktiskt kan börja tillämpa dem i ditt liv. När du har fått koll på vad de handlar om kan du enkelt börja skapa ett liv du alltid har drömt om. Även om vägen dit är lång gäller det att fortsätta gå för. Ibland är det svårt att komma ihåg att man faktiskt är på väg när resan går långsamt framåt. Du är fortfarande på väg och till slut kommer du att nå ditt mål oavsett vad det är.

Förstå lagarna för att ta del av dem

Kom ihåg med att tillämpa lagarna

Om du vill komma igång med lagarna är det viktigt att börja känna igen dem genom hur du använder dem i ditt eget liv. De kanske uppenbarar sig lite emellanåt, men sedan försvinner för att dyka upp igen. När du börjar se dem har du kommit till steg ett. Här är det också viktigt att komma ihåg att lag nummer två faktiskt går att tillämpa genom skapandets konst. Du kanske har möjlighet att skapa utrymme för att lagarna får plats i ditt liv. Skaparen i ditt liv är du och ingen annan. Börja skapa det du vill idag.