Boktips för att skapa mer i ditt liv

Det har blivit populärt med böcker inom mindfulness de senaste åren. När det gäller attraktionslagen var en av de första böckerna som blev riktigt stora The Secret som Rhonda Byrnes har skrivit. Den här boken slog igenom stort när det om ut som film med många kända personer som deltog. Lite kan man säga att det var en amerikansk framgångssaga. Det kan hända att den var lite väl insådd på marknaden genom den amerikanska tonen den går i, men samtidigt fick den miljoner människor världen över att inse värdet i attraktionslagen. För oss attraktionslagsnördar är den helt klart något som gjorde att det kom en stor vändning vad gäller attraktionslagen.

Fler böcker kommer fram på marknaden

Efter att The Secret hade slagit igenom kom det fler böcker efter den som framtonade vikten av attraktionslagen. Nu började även böcker som de Esther och Jerry Hicks skrivit om och med Abraham fram. Det här innebar en stor vändning vad gäller markanden för böcker om attraktionslagen. Idag finns det ett stort utbud av böcker på marknaden och i många onlinebutiker kan du fynda.

De böcker som många väljer att läsa som första bok när de vill lära sig om attraktionslagen är ofta den som heter just Attraktionslagen som är skriven av Esther och Jerry Hicks. Det är en bok som beskriver grunderna i attraktionslagen samt hur vi kan använda oss av den rent praktiskt. De nämner också många fallgropar och saker vi människor kan missuppfatta. Boken kan ses lite som en nybörjarguide för att kunna komma igång och beskriver väldigt sakligt och väl vad attraktionslagen är. Många som har läst den här boken som det första mötet med attraktionslagen säger att de gillar den och att de är deras favoritbok.

kärlek

Nästa bok som kommer är Be så ska du få, som även den är skriven av Esther och Jerry Hicks. Den här beskriver mer sätt att tänka och göra. Det är en fördel att först ha läst Attraktionslagen även om den här boken väldigt väl beskriver även grunderna och hur det går att tänka kring attraktionslagen för att få det man vill ha. Böckerna är lite lika även om de är annorlunda och har olika inriktning. En del säger att de tycker att det är lite samma i båda böckerna medan andra har en favorit av dem och säger att de är olika. Det handlar nog helt enkelt om smak. Något jag själv har märkt är att ofta när jag läst några sidor är det som att attraktionslagen får en nystart i mitt liv. Det är som att tankarna vänds till min fördel när jag läser några sidor ur boken. The Secret är fortfarande storsäljare i alla kategorier och det finns nog inte någom applicerar attraktionslagen i livet som inte har stött på The Secret i någon form. Den finns att se gratis på Youtube och är helt klart värd att se mer än en gång. The Secret är väldigt olika böckerna från Esther och Jerry Hicks, men det är helt klart värt att ta en titt på alla. Rhonda har även hon skrivit fler böcker än The Secret.